Název: Hodnocení efektivnosti personální politiky podniku
Další názvy: Assessment of the effectiveness of personnel policy of the enterprise
Autoři: Smitková, Tereza
Vedoucí práce/školitel: Jermář, Milan
Oponent: Dvořáková, Věra
Datum vydání: 2012
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: diplomová práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/2852
Klíčová slova: analýza prostředí podniku;lidské zdroje;personální činnosti;efektivnost
Klíčová slova v dalším jazyce: analyzes of concern´s environment;human resources;human resources activities;effectiveness
Abstrakt: Tato diplomová práce hodnotí řízení lidských zdrojů ve společnosti Borgers CS, s. r. o. Cílem práce bylo zjistit nedostatky v personálních procesech ve vazbě na plnění cílů společnosti a navrhnout opatření na jejich eliminaci. První část je zaměřena na charakteristiku společnosti a jejího podnikatelského prostředí a na stanovení poslání, vize, strategických cílů a strategií. V další části jsou hodnoceny procesy zaměřené na lidský kapitál a u každého z nich jsou stanoveny silné a slabé stránky. Součástí práce je také dotazníkové šetření, které hodnotí jak efektivně jsou prováděny činnosti personálního oddělení. Z cílů společnosti, analýzy zmíněných procesů a z provedeného šetření jsou vyvozeny cíle personálního oddělení a následně návrhy na zvýšení efektivnosti personálních procesů.
Abstrakt v dalším jazyce: This diploma thesis assesses the human resources management in Borgers CS, s. r. o. company. The goal of this thesis was to detect drawbacks in human resources processes in relation to fulfilling company?s targets and to offer measures used for elimination of those drawbacks. The first part focuses on characteristics of the company and its business environment and on the determination of the mission, vision, strategic goals as well as on strategies. In the next part, the processes focused on human capital are evaluated and strong and weak aspects are designated at each of those processes. The questionnaire is also a part of the thesis. It rates how effectively the activities of the human resources department are pursued. Based on the company?s goals, analyzes of mentioned processes and from performed investigation, the goals of the human resources department are deduced, followed by proposal for increasing the efficacy of the human resources processes.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Diplomové práce / Theses (KPM)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Smitkova DP 2012.pdfPlný text práce1,3 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP_smitkova_VP.PDFPosudek vedoucího práce1,93 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP_smitkova_OP.PDFPosudek oponenta práce1,82 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
DP_smitkova.PDFPrůběh obhajoby práce172,56 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/2852

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.