Název: Hodnocení zaměstnanců a jeho úloha v oblasti personálním managementu.
Další názvy: Employee assessment and its role in the field of personnel management.
Autoři: Krliš, Pavel
Vedoucí práce/školitel: Sequensová Helena, Mgr.
Oponent: Kostadinovová Ilona, Bc. et Mgr.
Datum vydání: 2017
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/28993
Klíčová slova: hodnocení zaměstnanců;personální management;zpětná vazba;hodnotící rozhovor;metody hodnocení zaměstnanců.
Klíčová slova v dalším jazyce: rating of employees;personal management;feedback;appraisal;methods of employees rating
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zaměřuje na seznámení s problematikou hodnocení zaměstnanců. Představuje základní důvody, cíle a metody hodnocení zaměstnanců. První část této práce je teoretická a seznamuje se základními pojmy v oblasti hodnocení, představuje oblasti, cíle a proces hodnocení. Jsou zde popsány nejpoužívanější metody hodnocení. V druhé části této práce je popsán způsob hodnocení zaměstnanců na Magistrátu města Plzně s uvedenými příklady používaných formulářů a to jak při hodnocení stávajícího zaměstnance, tak i zájemce o zaměstnání, během výběrového řízení. Z obsahu práce je zřejmé, že pokud je hodnocení zaměstnanců aktivně používáno a je provázáno na další složky personálního řízení, jako je např. odměňování, může pozitivně ovlivnit pracovní výkony a chování zaměstnanců. Patří tedy k důležitým nástrojům personálního řízení v každém podniku.
Abstrakt v dalším jazyce: This Bachelor thesis is focused on problematics of employees rating. Presents basic reasons, goals and methods of rating employees. First part of this thesis is theoretical and introduces with basic concepts in rating field, presents areas, goals and process of rating. There are described most commond used methods of rating. In second part of this thesis is described way of rating employees on City Hall of Pilsen with used forms for rating of present employess, but also forms used for jobseeker during job tender. From content of this thesis it is obvious that if rating of employees is actively used and connected on another departments like human resources in terms of rewarding, can positively influence work performance and behavior of eployees. Belongs to important tools of human resources management of every company.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KSR)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
2017_KRLIS_BP.pdfPlný text práce1,16 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Krlis - posudek VP.pdfPosudek vedoucího práce428,25 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Krlis - posudek OP.pdfPosudek oponenta práce853,99 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Krlis - protokol BP.pdfPrůběh obhajoby práce328,51 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/28993

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.