Název: Příslušenství (nádob) v bezobalovém obchodě
Další názvy: Accessories (dose) in the zero waste shop
Autoři: Novotná, Kateřina
Vedoucí práce/školitel: Kubec Václav, Doc. Ing. Ph.D.
Oponent: Kubec Krónerová Eva, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2020
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/42028
Klíčová slova: bezobalový nákup;sypké směsi;luštěniny;sypný mechanismus;znovu-užívání obalů;bezobalové supermarkety;big bag;velkoobjemový vak;rámečky;ekologie;design
Klíčová slova v dalším jazyce: zero waste;bulk mixtures;legumes;re-using packaging;supermarkets as a zero shops;big bag;volume bag;frames;ecology;design
Abstrakt: V této bakalářské práci jsem se zabývala bezobalovým vydáváním sypkých směsí, jako jsou luštěniny, rýže a jiné. Tyto systémy by se daly využívat ve velkých nákupních centrech a marketech, ušetřit nejen přírodu od nadbytečného odpadu, ale i peníze výrobců. Přála bych si, aby se jednou moje vize stala skutečností a nakupování bez obalu bylo naprosto běžné jako je tomu dnes s obaly.
Abstrakt v dalším jazyce: In this bachelor's thesis, I dealt with the packaging of bulk mixtures, such as legumes, rice, etc. ... These systems could be used in large shopping malls and markets, saving not only nature from excess waste, but also money from manufacturers. I wish that once my vision became a reality and shopping without packaging was quite common as it is today with packaging
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KDE)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
BP_Novotna_Katerina.pdfPlný text práce3,6 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
NovotnaK_v.docxPosudek vedoucího práce39,49 kBMicrosoft Word XMLZobrazit/otevřít
NovotnaK_o.pdfPosudek oponenta práce350,08 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
NovotnaK.pdfPrůběh obhajoby práce417,02 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/42028

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.