Název: Logistika vybrané firmy
Další názvy: Logistics of selected company
Autoři: Průchová, Veronika
Vedoucí práce/školitel: Cimler Petr, Doc. Ing. CSc.
Oponent: Kresa Zdeněk, Ing.
Datum vydání: 2021
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/47433
Klíčová slova: logistika;nákup;výroba;skladování;outsourcing;doprava;dodavatelé;odběratelé
Klíčová slova v dalším jazyce: logistics;purchasing;production;warehousing;outsourcing;transport;suppliers and customers
Abstrakt: Uvedená bakalářská práce analyzuje stávající logistiku firmy Panasonic AVC Networks Czech, s.r.o., tj. materiálový a informační tok od dodavatelů přes nákup, skladování, výrobu, outsourcing až k dopravě k odběratelům. K vypracování této bakalářské práce bylo využito odborné literatury a osobních konzultací se zaměstnanci firmy. Počáteční část práce se věnuje základním teoretickým poznatkům z oblasti logistiky, které byly následně použity v praktické části. Další část představuje základní informace o firmě a zaměřuje se na zaopatřovací, výrobní, distribuční a zpětnou logistiku ve firmě. V práci jsou v některých kapitolách schémata pro lepší orientaci a přehlednost. Závěrečná část je věnována zhodnocení aktuálního stavu firmy a možnému doporučení, které vychází z praktické části.
Abstrakt v dalším jazyce: The mentioned bachelor thesis analyzes the existing logistics processes of the company Panasonic AVC Networks Czech, s.r.o., i.e. material and information flow from suppliers to customers that include purchase, warehouse, production, outsourcing and transportation. Professional literature and personal consultations with the company's employees were used to prepare this bachelor's thesis. The initial part of the work is devoted to basic theoretical knowledge in the field of logistics, which was then used in the practical part. The next part introduduces basic informations about the company and focuses on supply, production, distribution and reverse logistics in the company. In some chapters, diagrams were used for purpose of better orientation and clarity. The final part evaluates the condition in which the company is and, based on the findings in practical part, suggests enhancements to existing processes.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Kvalifikacni prace.pdfPlný text práce2,04 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Pruchova_Veronika_v.pdfPosudek vedoucího práce120,02 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Veronika_Pruchova_o.pdfPosudek oponenta práce100,93 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Pruchovaob.pdfPrůběh obhajoby práce38,24 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/47433

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.