Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.advisorSadílek Tomáš, Ing. Ph.D.
dc.contributor.authorDunová, Nikola
dc.contributor.refereeŠtumpf Petr, Ing. Ph.D.
dc.date.accepted2021-6-24
dc.date.accessioned2022-04-18T22:10:50Z-
dc.date.available2020-10-23
dc.date.available2022-04-18T22:10:50Z-
dc.date.issued2021
dc.date.submitted2021-4-28
dc.identifier86164
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/11025/47457-
dc.description.abstractBakalářská práce se zabývá několika vybranými značkami kvality potravin, které se vyskytují na českém trhu. Teoretická část práce nejprve informuje o kvalitě, jak v obecné rovině, tak konkrétně u potravin. Následuje stručný nástin managementu značek. Nejrozsáhlejší kapitola poskytuje informace o vybraných značkách kvality potravin. Praktická část rozebírá uskutečněné dotazníkové šetření a zhodnocení stanovených hypotéz. Závěr práce obsahuje doporučení a návrhy na zlepšení sestavené na základě získaných dat.cs
dc.format61
dc.language.isocs
dc.publisherZápadočeská univerzita v Plzni
dc.relation.isreferencedbyhttps://portal.zcu.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=86164-
dc.rightsPlný text práce je přístupný bez omezení
dc.subjectkvalita potravincs
dc.subjectznačky kvalitycs
dc.subjectloga kvalitycs
dc.subjectdotazníkové šetřenícs
dc.titleZnačky kvality potravin na českém trhucs
dc.title.alternativeFood Quality Brands in the Czech Marketen
dc.typebakalářská práce
dc.thesis.degree-nameBc.
dc.thesis.degree-levelBakalářský
dc.thesis.degree-grantorZápadočeská univerzita v Plzni. Fakulta ekonomická
dc.thesis.degree-programEkonomika a management
dc.description.resultObhájeno
dc.description.abstract-translatedThe bachelor thesis deals with several selected brands of food quality that occur on the Czech market. The theoretical part of the work first informs about the quality, both in general and specifically in food. The following is a brief outline of brand management. The most extensive chapter provides information of selected food quality brands. The practical part analyzes the completed questionnaire survey and evaluation of defined hypotheses. The conclusion of the thesis contains recommendations and suggestions for improvement compiled on the basis of the obtained data.en
dc.subject.translatedfood qualityen
dc.subject.translatedquality brandsen
dc.subject.translatedquality logosen
dc.subject.translatedquestionnaire surveyen
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Znacky kvality potravin na ceskem trhu.pdfPlný text práce2,36 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Dunova_Nikola_v.pdfPosudek vedoucího práce126,61 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Dunova_Nikola_o.pdfPosudek oponenta práce120,37 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Dunovaob.pdfPrůběh obhajoby práce38,7 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/47457

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.