Title: Značky kvality potravin na českém trhu
Other Titles: Food Quality Brands in the Czech Market
Authors: Dunová, Nikola
Advisor: Sadílek Tomáš, Ing. Ph.D.
Referee: Štumpf Petr, Ing. Ph.D.
Issue Date: 2021
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/47457
Keywords: kvalita potravin;značky kvality;loga kvality;dotazníkové šetření
Keywords in different language: food quality;quality brands;quality logos;questionnaire survey
Abstract: Bakalářská práce se zabývá několika vybranými značkami kvality potravin, které se vyskytují na českém trhu. Teoretická část práce nejprve informuje o kvalitě, jak v obecné rovině, tak konkrétně u potravin. Následuje stručný nástin managementu značek. Nejrozsáhlejší kapitola poskytuje informace o vybraných značkách kvality potravin. Praktická část rozebírá uskutečněné dotazníkové šetření a zhodnocení stanovených hypotéz. Závěr práce obsahuje doporučení a návrhy na zlepšení sestavené na základě získaných dat.
Abstract in different language: The bachelor thesis deals with several selected brands of food quality that occur on the Czech market. The theoretical part of the work first informs about the quality, both in general and specifically in food. The following is a brief outline of brand management. The most extensive chapter provides information of selected food quality brands. The practical part analyzes the completed questionnaire survey and evaluation of defined hypotheses. The conclusion of the thesis contains recommendations and suggestions for improvement compiled on the basis of the obtained data.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Znacky kvality potravin na ceskem trhu.pdfPlný text práce2,36 MBAdobe PDFView/Open
Dunova_Nikola_v.pdfPosudek vedoucího práce126,61 kBAdobe PDFView/Open
Dunova_Nikola_o.pdfPosudek oponenta práce120,37 kBAdobe PDFView/Open
Dunovaob.pdfPrůběh obhajoby práce38,7 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/47457

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.