Název: Značky kvality potravin na českém trhu
Další názvy: Food Quality Brands in the Czech Market
Autoři: Dunová, Nikola
Vedoucí práce/školitel: Sadílek Tomáš, Ing. Ph.D.
Oponent: Štumpf Petr, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2021
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/47457
Klíčová slova: kvalita potravin;značky kvality;loga kvality;dotazníkové šetření
Klíčová slova v dalším jazyce: food quality;quality brands;quality logos;questionnaire survey
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá několika vybranými značkami kvality potravin, které se vyskytují na českém trhu. Teoretická část práce nejprve informuje o kvalitě, jak v obecné rovině, tak konkrétně u potravin. Následuje stručný nástin managementu značek. Nejrozsáhlejší kapitola poskytuje informace o vybraných značkách kvality potravin. Praktická část rozebírá uskutečněné dotazníkové šetření a zhodnocení stanovených hypotéz. Závěr práce obsahuje doporučení a návrhy na zlepšení sestavené na základě získaných dat.
Abstrakt v dalším jazyce: The bachelor thesis deals with several selected brands of food quality that occur on the Czech market. The theoretical part of the work first informs about the quality, both in general and specifically in food. The following is a brief outline of brand management. The most extensive chapter provides information of selected food quality brands. The practical part analyzes the completed questionnaire survey and evaluation of defined hypotheses. The conclusion of the thesis contains recommendations and suggestions for improvement compiled on the basis of the obtained data.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Znacky kvality potravin na ceskem trhu.pdfPlný text práce2,36 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Dunova_Nikola_v.pdfPosudek vedoucího práce126,61 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Dunova_Nikola_o.pdfPosudek oponenta práce120,37 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Dunovaob.pdfPrůběh obhajoby práce38,7 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/47457

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.