Název: Posouzení marketingové strategie ve vybrané firmě
Další názvy: Evaluation of marketing strategy in a selected company
Autoři: Leová, Van Anh
Vedoucí práce/školitel: Sadílek Tomáš, Ing. Ph.D.
Oponent: Mičík Michal, Ing. Ph.D.
Datum vydání: 2022
Nakladatel: Západočeská univerzita v Plzni
Typ dokumentu: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/47953
Klíčová slova: marketing;marketingové strategie;pest analýza;porterův model pěti sil;marketingový mix;swot analýza
Klíčová slova v dalším jazyce: marketing;marketing strategy;pest analysis;porter´s five forces analysis;marketing mix;swot analysis
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je posoudit marketingovou strategii společnosti Fruitisimo Fresh s. r. o. pomocí marketingového výzkumu prostřednictvím dotazníkového šetření. Práce je rozdělena do dvou částí, a to na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy jako marketingové cíle a strategie firmy na základě literatury. Dále jsou popsány tři analýzy, které byly v práci využity. Praktická část se zabývá společností Fruitisimo, dále externí, interní a SWOT analýzou. Následně se zde nachází marketingový výzkum, který byl proveden pomocí dotazníkového šetření. Nakonec byly navržené marketingové cíle, které pomohou odstranit nalezené problémy nebo alespoň zlepšit situaci ve firmě. Tyto cíle může firma dosáhnout pomocí navržených akčních programů.
Abstrakt v dalším jazyce: The aim of this bachelor thesis is to evaluation of marketing strategy in Fruitisimo Fresh s. r. o. by conducting marketing research through a questionnaire survey. The thesis is divided into two parts, namely the theoretical and the practical part. The theoretical part defines the basic concepts such as marketing objectives and strategy of the company based on the literature. Furthermore, the three analyses that were used in the thesis are described. The practical part deals with Fruitisimo company, as well as external, internal and SWOT analysis. Then, there is the marketing research that was conducted using a questionnaire survey. Finally, marketing objectives have been proposed to hel eliminate the problems found or at least to improve the situation in the company. These objectives can be achievec by the firm through the proposed action programs.
Práva: Plný text práce je přístupný bez omezení
Vyskytuje se v kolekcích:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KMO)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Leova_Bakalarska_prace.pdfPlný text práce1,84 MBAdobe PDFZobrazit/otevřít
Leova_Van_Anh_v.pdfPosudek vedoucího práce222,1 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
BP_Leova_o.pdfPosudek oponenta práce134,2 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
ProtokolSPrubehemObhajobySTAG.pdfPrůběh obhajoby práce31,43 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://hdl.handle.net/11025/47953

Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.