Title: Ergonomická studie daného pracoviště při výrobě pečiva
Other Titles: Ergonomic study of the workplace in the production of bread
Authors: Křížová, Petra
Advisor: Bradáčová, Jarmila
Pokorná, Václava
Pokorná, Václava
Referee: Bícová, Kateřina
Issue Date: 2013
Publisher: Západočeská univerzita v Plzni
Document type: bakalářská práce
URI: http://hdl.handle.net/11025/9329
Keywords: ergonomie;ergonomická hlediska;pracovní polohy;manipulační rovina
Keywords in different language: ergonomics;ergonomic aspects;working positions;handling plane
Abstract: Práce se zabývá ergonomickou analýzou pracovního místa výrobní linky v potravinářském průmyslu. Řeší člověka v pozici operátora a hodnotí pracovní podmínky na vytypovaném pracovišti, zejména výšku a uspořádání manipulační roviny.
Abstract in different language: The work deals with the ergonomic job analysis of production lines in the food industry. She deals person in the position of operator and evaluates the working conditions on the identification of the workplace, particularly the height and arrangement of handling planes.
Rights: Plný text práce je přístupný bez omezení.
Appears in Collections:Bakalářské práce / Bachelor´s works (KTO)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bakalarska prace.pdfPlný text práce1,57 MBAdobe PDFView/Open
Krizova- hodnoceni BP.PDFPosudek vedoucího práce1,22 MBAdobe PDFView/Open
Krizova - oponentni posudek.PDFPosudek oponenta práce1,23 MBAdobe PDFView/Open
Krizova- prubeh obhajoby.PDFPrůběh obhajoby práce388,76 kBAdobe PDFView/Open


Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/11025/9329

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.